Együttműködés a Zsámbéki Falatok oldallal

Kérjük válassza ki, hogy Ön milyen területen szeretne partnere lenni oldalunknak


Abban az esetben, ha szeretné, hogy étterme adatai (elérhetősége, címe) képekkel illusztrálva megjelenjenek oldalunkon, menükínálatával együtt, kérjük adja meg a lenti adatokat.

A Zsámbéki Falatok oldal lehetőséget biztosít továbbá asztalfoglalásra is, valamint oldalunkon jelezhetik az érdeklődők, ha rendezvény helyszínt keresnek. Az érdeklődési szándékot azonnal továbbítjuk Ön felé.

Továbbá komplett éttermi szoftvert is biztosítunk, mellyel a rendelésektől kezdve a pénztári kifizetésekig minden folyamatot egy felületen kezelhet!

További feltételek

Az oldalon való megjelenés díja: bruttó 5 500 Ft / negyedév, vagy éves díja csak bruttó 19 500 Ft. Az ár tartalmazza a menülap megjelenítését, galériát az étteremről és asztalfoglalási lehetőséget, valamint teremfoglalási szándék továbbítását.

A július 1-től kötelező adatszolgáltatásokat a NTAK (Nemzeti Turisztikai Adatszolgáltató Központ) felé, éttermi szoftverünk automatikusan továbbítja. A szolgáltatás beállításának és használatának egyszeri díja bruttó 275 000 Ft.
Az ár tartalmazza az étterem helyszíni fogyasztásának kezelését, és a pénztári funkciókat.
"Személyre szabott" igények fejlesztéséhez kérje egyedi ajánlatunkat!

Induló szolgáltatás lévén, az első 3 regisztrált étterem / pizzéria / kifőzde vagy hamburgeres 90% kedvezményt kap az első év megjelenési díjából.

Az étterem saját maga töltheti föl a konyha menüadatait, képeket, ezeket bármikor módosíthatja, a változtatások azonnal megjelennek az oldalon.

Külön megállapodás szerint lehetőség van minket megbízni az adatok feltöltésével, illetve módosításával, bár ezek nem bonyolultabb feladatok, mint pl. személyes Facebook fiókot vezetni. Zsámbéki Falatok smile

Zsámbéki Falatok Asztalfoglalás

Az étterem adatainak megadása

Az oldalon sütiket használunk, hogy a lehető legjobb
felhasználói élményt biztosítsuk az Ön számára
ELFOGADOM
RÉSZLETEK