Együttműködés a Zsámbéki Falatok oldallal

Kérjük válassza ki, hogy Ön milyen területen szeretne partnere lenni oldalunknak


Abban az esetben, ha szeretné, hogy étterme adatai (elérhetősége, címe) képekkel illusztrálva megjelenjenek oldalunkon, továbbá ételei / italai rendelhetők legyenek, kérjük adja meg a lenti adatokat.

A Zsámbéki Falatok oldal lehetőséget biztosít továbbá asztalfoglalásra is, valamint oldalunkon jelezhetik az érdeklődők, ha rendezvény helyszínt keresnek. Az érdeklődési szándékot azonnal továbbítjuk Ön felé.

Továbbá komplett éttermi szoftvert is biztosítunk, mellyel a rendelésektől kezdve a pénztári kifizetésekig minden folyamatot egy felületen kezelhet!

További feltételek

A július 1-től kötelező adatszolgáltatásokat a NTAK (Nemzeti Turisztikai Adatszolgáltató Központ) felé, éttermi szoftverünk automatikusan továbbítja. A szolgáltatás beállításának és használatának egyszeri díja bruttó 275 000 Ft.
"Személyre szabott" igények fejlesztéséhez kérje egyedi ajánlatunkat!

Oldalunkon az Ön által megadott (feltöltött) ételek / italok azonnal megjelennek a rendelési listában, és az Ön konyhájában erre a célra kialakított képernyőn.
Minden rendelés mobilon is kezelhető, így az Önök futárai is tudják használni. A kiszállítás összes folyamata nyomon követhető azonos felületen (rendelés, kiszállítás, fizetés).

Az oldalon való megjelenés díja: ingyenes!

Az ételek / italok oldalunkon való rendelésének kezelési díja (online rendelés, e-mail üzenet küldése, visszajelzések, utánvétes fizetés, NTAK adatbeküldés) tételenként: 5%.

A helyszíni fogyasztások kezelési díja tetelenként 3% (rendelés rögzítése, pénztári kifizetés, NTAK adatbeküldés) tételenként!

Az asztal vagy teremfoglalási szándék továbbítása ingyenes.

Induló szolgáltatás lévén Zsámbékon, az első 3 regisztrált étterem / pizzéria / kifőzde vagy hamburgeres az 5%-os kezelési díj helyett, csak 3% kedvezményes kezelési díjat fizet az első évben az online kiszállításokra!

Az étterem saját maga töltheti föl a konyha menüadatait, képeket, ezeket bármikor módosíthatja, a változtatások azonnal megjelennek az oldalon.

Külön megállapodás szerint lehetőség van minket megbízni az adatok feltöltésével, illetve módosításával, bár ezek nem bonyolultabb feladatok, mint pl. személyes Facebook fiókot vezetni. Zsámbéki Falatok smile

Zsámbéki Falatok Asztalfoglalás

Az étterem adatainak megadása


Zsámbék Tök
Bicske Biatorbágy
Páty Perbál
Budajenő Telki
Budakeszi Herceghalom
Mány Szomor
Gyermely Bajna
Az oldalon sütiket használunk, hogy a lehető legjobb
felhasználói élményt biztosítsuk az Ön számára
ELFOGADOM
RÉSZLETEK